Specialisaties

Snel inzetbaar tijdelijke Werknemers

R-Recruitment heeft de mensen

Uwilt als organisatie snel kunnen schakelen in veranderende omstandigheden. En wanneer het even wat minder gaat, wilt u moeiteloos uw werknemersbestand kunnen aanpassen. Op die momenten kunt u op de expertise van R-Recruitment rekenen. R-recruitment is altijd op zoek naar de man of vrouw achter zijn of haar CV en zorgt altijd voor de juiste match. Wij regelen de juiste kandidaat om een zieke medewerker op te vangen, of om een compleet team voor een nieuw project samen te stellen.


Onze jarenlange ervaring in werving en selectie dragen bij, in een goede inrichting van uw flexibele schil van uw organisatie. Door ons groot klantenbestand alsmede een veel bezochte website en mediatraject beschikt R-Recruitment over de beste kandidaten.R-Recruitment heeft diverse specialisaties. Vanzelfsprekend voldoen onze kandidaten aan alle gewenste kwalificaties, hebben ruime werkervaring en worden intensief begeleid. Mocht het nodig zijn, dan brengen wij hun kennisniveau op peil met opleidingen of aanvullende trainingen. Daarnaast begeleidt R-recruitment haar klanten middels opleidingsplannen om gezamenlijk de kwaliteitsdoelstellingen te bereiken.Door de werving en selectie van onze adviseurs bestaat ons bestand van kandidaten uit gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie.
 Voor onze flexwerkers is flexwerken veelal een bewuste keuze. R-Recruitment fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen, dit gaat van salaris tot en met jaaropgaven en afdrachten sociale lasten. Ook de begeleiding en opleiding van onze kandidaten naar hun nieuwe werkomgeving wordt volledig geregeld.

Interesse?
Bel ons vrijblijvend voor uw aanvraag van personeel: 020 – 545 20 20

R-Recruitment Detachering

Specialisaties

Als ondernemer wilt u alert kunnen schakelen op ontwikkelingen in de markt en of veranderingen in uw organisatie. U kunt hier bij denken aan een structurele toename van de vraag of een langdurig zieke medewerker bijvoorbeeld. U wilt er dan zeker van zijn dat de medewerker die u aanneemt om uw organisatie te ondersteunen, niet van het ene op het andere moment stopt.

Detacheren via R-Recruitment

Het werken met detacheringsmedewerkers is dan de ideale oplossing. Als opdrachtgever combineert u dan de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een afgesproken contractperiode. Bij een detacheringscontract blijft R-Recruitment formeel gezien de werkgever: wij lenen de kandidaat voor langere tijd aan u uit.

Dit biedt u het voordeel van een ‘vaste’, betrokken medewerker terwijl de nadelen van een vast dienstverband zoals vaste lasten, administratieve handelingen en de risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid, onze verantwoordelijkheid blijft.

Vanzelfsprekend kunt u ons vrijblijvend bellen voor een adviesgesprek.

R-Recruitment Payrolling

Dankzij onze ervaring binnen het payrolling vakgebied vormen wij al voor veel bedrijven in Nederland een betrouwbare partner in de levering van payroll services. Kenmerkend § organisatie is een persoonlijke en betrokken omgang met onze klanten. De snelheid van onze payroll dienstverlening is een punt waarop wij ons onderscheiden. Het op de payroll plaatsen van een medewerker is bij ons binnen 24 uur geregeld.

Hoe werkt payrolling?
Als payroll organisatie nemen wij alle administratieve zaken uit handen die komen kijken bij het in dienst nemen van personeel. Uw werknemers blijven gewoon voor u werken, maar omdat wij het juridisch werkgeverschap dragen kunnen wij alle administratieve zaken regelen. Dit wil zeggen dat wij bij payrolling uw werknemers een passend arbeidscontract aanbieden en vervolgens aanmelden bij instanties zoals de belastingdienst en het UWV. Hiernaast verzorgen wij als payroll organisatie ook de pensioenopbouw, werknemersverzekeringen, salarisbetalingen, loonstrook en jaaropgaaf. Zo heeft u als ondernemer met payrolling weer tijd om echt te ondernemen.

Payrolling tarieven en kosten
Bij payrolling wordt het complete werkgeverschap van de werknemers overgenomen, inclusief alle hierbij behorende personeelskosten. Van R-Recruitment ontvangt u uiteindelijk periodiek een overzichtelijke inkoopfactuur. Door één loket voor al uw personeelskosten blijft het heel overzichtelijk. Op deze factuur staat vermeld hoeveel uren er met de werknemer zijn afgerekend en tegen welke payrolling tarieven wij deze bij u in rekening brengen. Wilt u weten wat payrolling voor uw organisatie kost? Vraag dan vrijblijvend naar de payrolling tarieven van R-Recruitment.