Direct naar de inhoud.

R-Recruitment


Vanaf 1999 zijn wij actief en gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten welke willen werken in onregelmatigheidsdiensten van o.a. de luchtvaartindustrie. R-Recruitment Schiphol is een gerenommeerd uitzendbureau. Wij staan voor deskundigheid, ervaring, kwaliteit en kwantiteit. Ons werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op onder andere de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten.

Kwaliteit en zekerheid R-Recruitment

Doordat de kantoren van R-Recruitment worden bemand met mensen vanuit de praktijk spreken wij de taal en garanderen we te allen tijde de juiste match. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers.

Bereikbaarheid

Door onze dienstverlening op Schiphol is ons kantoor 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten. Uiteraard voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen tijdens kantooruren.

Op het juiste moment

Flexibiliteit van onze dienstverlening is erg belangrijk als het er op aankomt. Dat weten wij, als logistiek uitzendbureau, als geen ander. Tijd is geld. Daarom leveren wij logistiek personeel wanneer u dat wilt. Zo snel mogelijk. Zodat uw planning wordt gehaald en uw klanten tevreden zijn. Want dat is natuurlijk erg belangrijk. Daar staan wij voor: Als u op zoek bent naar een logistiek uitzendbureau en logistiek personeel, dan hebt u ons bij deze gevonden!

R-Recruitment ondersteunt u bij de invulling van uw personele capaciteit.

Op het gebied van flexibele contracten en tijdelijke detachering van logistiek personeel. Maar ook bij structurele invulling van functies. U zegt het maar!

Wij bieden u een passende oplossing als het gaat om onder andere logistiek personeel, en als uitzendbureau in de logistieke sector.

  • uitzenden
  • poolmanagement
  • detachering
  • payrolling
  • werving & selectie
  • Interim management
  • opleiding op maat

Natuurlijk staan wij open voor alle overige klant-specifieke personele vraagstukken. Laat het ons weten!