Direct naar de inhoud.

Werkgevers


Betrouwbaar, flexibel en efficiënt.

Dit zijn de kernwoorden die R-Recruitment in de markt positioneren. Jarenlang staan wij garant voor deze kernwoorden en streven wij samen met onze opdrachtgevers naar de hoogste kwaliteit. Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals. Dit alles om de juiste match te genereren tussen de kandidaat en opdrachtgever.

Dienstverlening

Onze eigentijdse dienstverlening omvat de werving en selectie van werkzoekende op vaste en tijdelijke contractbasis. Werving en selectie, outplacements en payrolling behoren tevens tot onze dienstverlening. Daarnaast verzorgt R-Recruitment diverse opleidingstrajecten voor onze opdrachtgevers zodat deze zich volledig kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Deze dienstverlening werkt mee aan de efficiency van onze opdrachtgevers.

Praktijkgericht

Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Via onze drukbezochte website en het social media staan we 24/7 met werkzoekenden in contact. Daarnaast zijn onze vestigingsmedewerkers erg veel op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers zodat elke werving en selectie procedure van flexibele medewerkers vanuit de praktijk benaderd wordt.

NBBU

R-Recruitment is een NBBU branche aangesloten organisatie, werkt volgens richtlijnen van het SNA en is VCU, SNA en NEN 4400-1 gecertificeerd. Sociaal en maatschappelijk ondernemen staat voorop. Dit geldt niet alleen voor onze eigen cultuur binnen R-Recruitment, maar ook voor onze zakelijke relaties in ons werkgebied.