Direct naar de inhoud.

Werknemers


De roots van R-Recruitment liggen in Groningen.

In 1999 zijn wij vanuit ons kantoor in Groningen gestart. De insteek van R-Recruitment is om ten alle tijden sociaal en maatschappelijk te opereren waarbij de factor mens voorop staat.

Vanuit deze invalshoek zijn wij altijd samen met de kandidaat opzoek naar zijn of haar juiste werkplek. Hier nemen wij dan ook alle tijd voor.

Daarnaast zijn wij 24/7 te vinden bij onze relaties zodat wij niet alleen de werkzaamheden kennen maar veel belangrijker, we kennen de cultuur van het bedrijf van onze opdrachtgever.

Solliciteren

Op onze website vind je dagelijks nieuwe vacatures. Als je een leuke baan ziet, kun je zowel online solliciteren als langsgaan bij een van onze vestigingen. Tijdens je sollicitatiegesprek op een van onze vestigingen wordt je ingeschreven in ons bestand.

We zullen samen met jou kijken naar de functies welke je interesse hebben en of deze ook bereikbaar zijn. Indien een vacature niet passend genoeg is zullen we in overleg op zoek gaan naar een vacature die wel goed bij jou past.

Naast het reageren op specifieke vacatures kun je ook een open sollicitatie doen. Wij vragen je hiervoor contact op te nemen met een van onze vestigingen. Probeer in alle gevallen zo volledig mogelijk te zijn bij het invullen van je gegevens. Hoe meer wij van je weten, hoe groter de kans dat we een goed passende baan voor je vinden.