Direct naar de inhoud.

R-Recruitment Payrolling


Dankzij onze ervaring binnen het payrolling vakgebied vormen wij al voor veel bedrijven in Nederland een betrouwbare partner in de levering van payroll services. Kenmerkend § organisatie is een persoonlijke en betrokken omgang met onze klanten. De snelheid van onze payroll dienstverlening is een punt waarop wij ons onderscheiden. Het op de payroll plaatsen van een medewerker is bij ons binnen 24 uur geregeld.

Hoe werkt payrolling?
Als payroll organisatie nemen wij alle administratieve zaken uit handen die komen kijken bij het in dienst nemen van personeel. Uw werknemers blijven gewoon voor u werken, maar omdat wij het juridisch werkgeverschap dragen kunnen wij alle administratieve zaken regelen. Dit wil zeggen dat wij bij payrolling uw werknemers een passend arbeidscontract aanbieden en vervolgens aanmelden bij instanties zoals de belastingdienst en het UWV. Hiernaast verzorgen wij als payroll organisatie ook de pensioenopbouw, werknemersverzekeringen, salarisbetalingen, loonstrook en jaaropgaaf. Zo heeft u als ondernemer met payrolling weer tijd om echt te ondernemen.

Payrolling tarieven en kosten
Bij payrolling wordt het complete werkgeverschap van de werknemers overgenomen, inclusief alle hierbij behorende personeelskosten. Van R-Recruitment ontvangt u uiteindelijk periodiek een overzichtelijke inkoopfactuur. Door één loket voor al uw personeelskosten blijft het heel overzichtelijk. Op deze factuur staat vermeld hoeveel uren er met de werknemer zijn afgerekend en tegen welke payrolling tarieven wij deze bij u in rekening brengen. Wilt u weten wat payrolling voor uw organisatie kost? Vraag dan vrijblijvend naar de payrolling tarieven van R-Recruitment.