Direct naar de inhoud.

R-Recruitment heeft de mensen


U wilt als organisatie snel kunnen schakelen in veranderende omstandigheden. En wanneer het even wat minder gaat, wilt u moeiteloos uw werknemersbestand kunnen aanpassen. Op die momenten kunt u op de expertise van R-Recruitment rekenen. R-recruitment is altijd op zoek naar de man of vrouw achter zijn of haar CV en zorgt altijd voor de juiste match. Wij regelen de juiste kandidaat om een zieke medewerker op te vangen, of om een compleet team voor een nieuw project samen te stellen.


Onze jarenlange ervaring in werving en selectie dragen bij, in een goede inrichting van uw flexibele schil van uw organisatie. Door ons groot klantenbestand alsmede een veel bezochte website en mediatraject beschikt R-Recruitment over de beste kandidaten.R-Recruitment heeft diverse specialisaties. Vanzelfsprekend voldoen onze kandidaten aan alle gewenste kwalificaties, hebben ruime werkervaring en worden intensief begeleid. Mocht het nodig zijn, dan brengen wij hun kennisniveau op peil met opleidingen of aanvullende trainingen. Daarnaast begeleidt R-recruitment haar klanten middels opleidingsplannen om gezamenlijk de kwaliteitsdoelstellingen te bereiken.
Door de werving en selectie van onze adviseurs bestaat ons bestand van kandidaten uit gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie.
 Voor onze flexwerkers is flexwerken veelal een bewuste keuze. R-Recruitment fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen, dit gaat van salaris tot en met jaaropgaven en afdrachten sociale lasten. Ook de begeleiding en opleiding van onze kandidaten naar hun nieuwe werkomgeving wordt volledig geregeld.

Interesse?
Bel ons vrijblijvend voor uw aanvraag van personeel: 020 – 545 20 20